Huh, enpä ole hetkeen ehtinyt kirjoittelemaan. On ollut niin paljon tekemistä ja väsyttänyt.

Asunnossa on edistytty hieman. Vanha jääkaappi otettiin irti, samaten kaappi revittiin palasiksi. Appi kävi siistimässä kyseisen seinän ja minä puolestani sain tilkittyä reiät, maalattua lieden takaisen seinän, olohuoneen oviaukon (jossa oli jotain vihertävää väriä mikä ei lähteny hiomallakaan…), sekä maalasin pienen makuuhuoneen katon.

Vielä sinne saa maalia laittaa, rapattu katto imee ihan sikana maalia. 9l varasin koko kämppään niin eiköhän tuo pieni huone jo hörpännyt puoliämpäriä (kolmatta kertaa saan laittaa maalin). No tehdään kerralla hyvä, tuskin tarvitsee sitten hetkeen maalata kattoja. Ne kieltämättä, nyt kun on siellä täällä uutta väriä, on tosi harmaat!

Kaappien alta löytyi megamakeeta lattiamattoa!

Olohuoneen seinätkin on hiottu, huomenna kai pitäisi ne tapetit napata mukaan ja alkaa valmistelemaan asuntoa seuraavaan siirtoon. Ja sitten niitä ikäviä uutisia, liesi laitettiin paikoilleen, mutta sähköurakoitsija saa myöhemmin käydä vielä säätämässä. Nykyisillä piuhoilla lieden käyttö on rajoittunutta (eli en voi keittää neljällä levyllä ja paistaa uunissa samaan aikaan). Enempiä en tiedä kun en ollut paikalla kun ensimmäinen sähkömies kävi. Toinen surkea uutinen on etten ole VIELÄKÄÄN ostanut niitä työtasoja, Kodin Terrasta löytyi kaiketi oikeaa tavaraa, mutta epäröin hieman. Taisi sattua huono myyjä joka ei osannut sanoa juuta eikä jaata paljonko levy maksaa, sen sahauttaminen ja reunanauhat. Huomenna sitten Keittiömaailmaan käymään. On tullut jo mieleen että hankin suosiolla puukuvioiset laminaattitasot, vaikka se yksi pitkä taso olisikin ihan erilainen. Sen voisi siten joskus suuren keittiörempan yhteydessä vaihtaa muita tasoja vastaavaksi.

Vielä kun pääsisin maalaamaan olohuoneen katon, kivempi tapetoida kun ei tarvitse sen maalin kanssa enää varoa.

Asunnolta lähtiessä ihanan ilta-auringon laskiessa, jäimme pihalle pyörimään hetkeksi. Ade tallusteli ensimmäistä kertaa nurmella, mistä tyttö oli riemuissaan. Oli niin kiva repiä ruohoa, yrittää syödä apiloita ja hankkia ruohotahroja uusiin pöksyihin. Tänään neiti lähti vaunulenkille paljain varpain, voi juku sitä ilmettä.

Ja väsymyksestäni vielä… olen hurahtanut halpiskirjoihin, joita sitten luen öisin kun päivisin ei onnistu, joten tässä on äitienpäivästä asti menty 5-6 tunnin yöunilla, mutta oma moka joka alkaa ottamaan veronsa.

Taidan tästä mennä nauttimaan vielä viimeisistä auringonrippeistä mitä meidän parvekkeelle paistaa, kuka ties saisin tälle kesää hieman väriä pintaan!

(tästä tuleekin hauskaa, talvella jo vilkutin naapuritalon sedälle kun jäi ikkunaan tuijottamaan, katosi aika nopeasti temppuni jälkeen.. saas nähdä saanko vielä kerran huiskuttaa hälle ennen muuttoa) ;D

Ois taas yksi isompi juttu paljastettavana, mutta taidan oottaa tuon miehekkeen lupaa tähän…

Lopuksi vielä kuvina viikon muita kohokohtia.

Muurikello viihtyi viikon hoivissani, kunnes se hukkui.

Odottakaas vain kun pääsen kasvattamaan parvekkeellani yrttejä ja mansikkaa!

Äitienpäivän kunniaksi nautimme kaakaopohjaista kakkua,

välissä suussa sulavaa suklaavaahtoa, lime curd-tahnaa,

sekä päällä kermavaahtoa mansikoiden kera.

Ja on aina yhtä suuri ilo siivota yhä uudelleen tämmöisen mummopään kanssa päivän sotkuja ;)