Huh, olimmepas me tehokkaita. Tarkoituksena oli kiertää kodinkoneliikkeitä (koko päivä) ja kerätä tarjouksia jääkaapista, pakastimesta, astianpesukoneesta ja lattialiedestä. Kolmessa tunnissa löytyi mitä halusimmekin, budjetti kyllä ylittyi hieman mutta ei katastrofaalisesti.

Nyt olemme naimisissa sen tosiasian kanssa, että liesi muuttuu 50 sentistä 60:een, on astianpesukone (mitä asunnossa ennestään ei ollut), jääkaappi ja pakastinkaappi vievätkin tilaa 120cm ja täytyy löytää niille kokonaan uusi paikka. Oikeastaan koko keittiö menee uusiksi, toivottavasti jo viikonloppuna päästään nyppimään kaappeja seiniltä.

Vielä kun keksitään minne vanha liesi, jääkaappi ja sen alla oleva pakastin lähtevät…

Ehdotuksia?

Kotimatkalla kipaisin myös hakemassa värikarttoja ja muutaman tapettikirjan lainaan Kodin Terrasta, aiemmin (mulla) oli hyvin selvät sävelet mitä haluan, mutta noita värejä selailtuani ihastuin ihan liian moneen sävyyn, oisko sateenkaaren värinen kämppä paha?

Tai ihanan metsänvihreä, tunnelmaa voisi luoda myös ripustamalla tuoreita havuja pitkin asuntoa tuomaan tuoksua… ja hankkimalla kivan puutarhoissa viihtyvän vesiputousaltaan lorisemaan keskelle olkkaria.

Jarkon mieleinen vaihtoehto olisi suihkukaappi ja wc-pytty keskellä olohuonetta. Tällainen ratkaisu nähtiin yhden talon myynti-ilmoituksessa missä suihkukaappi oli ruokapöydän vieressä, taisi se vessakin olla samoissa tiloissa :o