Aloitan tämän blogin täydellisen kaaoksen keskeltä. Tarkoituksenani olisi muistella aikaani Irlannissa, nykyhetken kaaosta, sekä herkkuja joita tykkään kokkailla tuolla meidän minikeittiössä.

On niin mahdottoman paljon juttuja tiedossa ja on ihan liian kamalaa kun ei saa vielä kertoa kelleen. (Minä sen pitkälti päätin ettei kerrota ennen kuin on varmaa, on kovin tympeää jos asiat ei järjesty kuten oli tarkoitus ja sitten saakin selitellä tuttaville ettei mitään tapahdukaan).

Ulkoasu on kesken, jos yhtään itseäni tunnen niin se valmistuu joko tunnissa tai ei sitten kuukaudessakaan.

Pahoittelen kovasti tätä kirjoitustapaani, asuessani pari vuotta ulkomailla unohdin komeasti kieliopin ja huomasin etten osaakaan enää kirjoittaa niin sujuvasti kuin ennen. Toivon tämän vian ja ongelman paranevan blogiin kirjoittelun myötä...

-------------------------

 

Tältä viikonlopulta saldona on miehen krapula, Atu nukkuu ja minulla on vapaa-aikaa. Kämppä on siivottu ja puunattu jokaista nurkkaa myöten. Makkarissa oottelee vielä kamala sekasotku kun menin pistämään meidän jenkkisängyn palasiksi ja purin puoliksi tytön pinnasängyn. Urakka loppui siihen kun pinniksen yksi pultti kului miltei sileäksi enkä saakaan laitaa irrotettua kokonaan, joten sopivia työkaluja ootellessa....

Suunnittelen myös parvekkeelle puutarhaa. Tuplakorkea viljelylaatikko olisi jees, saisi ehkä porkkanoita sinne kokeiltavaksi, josko minulla olisi siinä parempi tuuri kuin mutsilla. Yrttejä ja salaattia myös meinasin kokeilla, sekä ensitilaisuuden tullen haluan kasvattaa bonsai-appelsiinipuun! :D Tytön iloksi amppeli/ruukkumansikkaa ja ehkä jotain muutakin vielä jos tilaa riittää. Ja mun Vihreä Peukalo kykenee tappamaan kaktuksenkin kuivuuteen, joten kesän aikana nähdään mitä tästä tulee!

 

Tämä kirjoittelu taitaa loppua tältä erää nyt, ennen kuin likka herää uniltaan, mutta tiistaina olisi sitten suuria uutisia kirjoitettavana. Voisin sanoa että tiistaiaamun jälkeen piru pääsee irti ;)