Hitsit kun laiskottaa!

Harmittaa ihan mielettömästi kun on kauniit ilmat niin pitää sisähommissa olla, tai sitten on niin kuuma ettei tytön kans kestä ulos mennä. Mun olematon albiinorusketus tulee sitten kello viiden auringonlaskusta!

Revittiin (tai no anoppi repi) loputkin tapetit. Käyn tänään nappaamassa kuvan graffitista mikä paljastui yhdestä seinästä.

Meille tuli maalari. Kattoni sai kehuja, kysyi kahdestiko maalasin sen. Vastasin että neljästi :D

Maanantaina näillä näkymin isketään viimeiset maalit seinään, listat takaisin paikoilleen ja hoidetaan keittiö viimein valmiiksi. Sitten ei auta kuin pakata, pakata ja pakata.

 Irlannissa tämä urakka kieltämättä oli paljon pahempi. 5 makuuhuonetta, joihin edelliset asukkaat olivat jättäneet pientä sälää, ikävä kyllä mun piti kerätä kaikki se roska, imuroida ja pyyhkiä pölyt, pestä ne kirotut vessat ja suihkut. Lopulta meillä oli toinen olohuone täynnä hävitettävää tavaraa (laitan tästä kuvan jahka pääsen toiselle koneelle). Onneksi eräs taksikuski haki parissa erässä isolla autolla ne romut eikä meidän tarvinnut yrittää hävittää niitä roskien mukana.

Samassa lähetettiin Suomeen laatikoittain tavaraa, mutta vielä suurempi osa meni sille taksikuskille. Maasta maahan muutossa kyllä köyhtyy!

Aattelin tänään hakia bikinit. Vanhat on kadonneet ja löytyneet naurettavan pienet. Ei sillä että oisin kasvanut mihinkään suuntaan…  Joku kesämekko, shortsit ja muutama paitakin pitäisi löytää, on niin tajuttoman kuuma että oksat pois…

USAsta pitäisi tilata eräs mielettömän ihana mekko, mutta en ole ihan varma, mun vatsa kun ei oo vieläkään niin timmissä kunnossa kuin voisi olla… tosin en mä ole mitään tehnytkään sen eteen… mutta se mekko on niiiiiiiiiin ihana, olisi juuri sopiva kannuste aloittaa se kuntoilu… Toisaalta tässä saa hieman seurata euron ja dollarin kurssiakin, en taho maksaa siitä mekosta yhtään enempää kuin pakko. Ja tässä kohtaa Jarkko astuu kuvioihin kun se tajuaa tuosta puolesta jotain <3

Yleensä en nauti shoppailusta. Olen kaiketi vain puolikas nainen tuon puutteen vuoksi kun vihaan ylikaiken kaupoissa kiertelyä eikä kaupungilla nautittu lattekaan piristä. Sitä vain aattelee että olipas kallis höyryttämällä vaahdotettu maito.

Ehkä tätä shoppailipainotteista päivää voisi tasapainottaa vierailulla kirjastoon. Taijan taas selkä vääränä kantaa kirjoja yölukemiseksi. Voi kun voisinkin työkseni vain lukea kirjoja, tai kirjoittaa niitä ;)

 

ps. näin unta että joku väitti mun menneen hankkimaan silikonirinnat. Unessa Jarkko kommentoikin lopulta mun rintoja tammisiksi parioviksi!!?

 

Adeline sai ikioman keittiön. Löytyy tiskari, uuni, lusikkalaatikko, kippoa ja kuppia. Tyttö ryöväsikin jo meidän lusikkalaatikosta pikkulusikat, omat aterimet, munakellon ja pari lasinalusta <3