Lauantaina irtauduttiin arjesta ja mentiin nauttimaan kauniista auringonpaisteesta anoppilaan. Grilli oli kuumana ja ekat pihvit ja makkarat saatiin oitis pöytään. Myös ihana pihasauna oli lämpimänä ja voin sanoa että vain mökillä voi saada yhtä hyvät löylyt!

Adella oli hurjan hauskaa, sai taapertaa menemään nurmella, silitellä pyöreitä koristekiviä, käydä hieman pöyhimässä Jarkon oranssia kissaa. Hän oppi kiipeämään korkeat portaat ihan omin avuin ja olisi kovasti tahtonut istua ruusupensaikkoon.

Ansaitut taputukset kiipeämisen päätteeksi.

Aden uusi kaveri OP-kissa.

Sunnuntaina asunnolla saatiin hommia etenemään. Tilasin työtasot joiden pitäisi tänään valmistua. Keittiön katto kirkastui ainakin 10 astetta kiitos uudelle maalille ja seinissä on siisti pohjamaali.

Pikkumakkarin katto on nyt maalattu, ei se vaatinut kuin 4 maalikerrosta, tummunut ja rapattu kun on. Jarkko saakin verrata sitä joka kehvelin ilta Sikstuksen kappelin freskoihin!

Olohuone ja eteinen valmisteltiin seuraavia päiviä varten jotta saadaan pohjamaalit kattoon ja seiniin, ja loppuviikon aikana on jo pakko saada sudittua lopulliset värit, aika loppuu kesken!

Jännitystäkin riitti viikonlopussa. Huipputärkeä kirje katosi ja tänä aamuna päätin pitää nenästäni kiinni ja kaivaa keittiön roskista. Ilo lähettää kirje vuokratoimistolle! ;D