Häistä tuli juuri meidän näköiset.

Aikaa on kulunut ja jotain sentään tapahtunutkin tässä välissä.

Polttareista selvisin hengissä, sain kunnian ratsastaa maailman laiskimmalla hevosella voittoon, myydä piparkakkuja ja pähkinöitä, syödä piknikkiä kaikkea muuta kuin sivistyneessä seurassa, poseerata moottoripyörän päällä, kokea morsiustaikoja saunassa.

Tilaisuuden tullen järkytin ihmisiä kertomalla että minä olen porukan kuski ;D

Kiitos tytöt!

~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~

Häät vietettiin aurinkoisena päivänä 18.8. Seinäjoella.

Järjestelyt tapahtuivat onneksi muutamassa päivässä: varasin papin, paikan, Sjoen reissulla varasin kampaajan, meikkaajan ja kukat. Ruokalistan päättäminenkään ei ollut ongelma.

Häitä edeltävänä päivänä leivoin kakkua, kappas vain porukoiden uuni tuhosi kolme pohjaa ja päädyin ostamaan kaupasta valmispohjia. Tuli tehtyä kaksi kakkua, toinen valmispohjilla ja toinen reunoilta tuhoutuneiden pohjien keskiosista. Täyttökin vielä sujui, mutta keskiyöllä silmät lupsahteli kiinni siihen malliin että jätin kuorruttamisen hääpäivään. Ja tämä oli sellainen tehtävä jota kukaan muu ei saanut tehdä. Tuntui kuin koko hääjärjestelyjen hohdokkain kohokohta olisi juurikin noiden kakkujen koristelu. Sitä se ei lopulta ollut kun vihkimisen ja ruoan jälkeen pääsin vatkaamaan kermaa ja hädissäni asettelin koristeita paikoilleen. Onneksi on tullut reenattua tuota kakuntekoa, sitä hosumista ja kiirettä ei ehkä lopputuloksesta sitten huomannut ihan heti kun pursottaminenkin tapahtui jo suht automaattisesti.

 

 

 

Kuvia tästä koko tapahtumasta on niukalti, suurin osa on vieläkin Seinäjoella, enkä ole tässä kahdessa kuukaudessa saanut edes  valittua valokuvaajan koevedoksista teetettäviä kuvia. Joku saisi kyllä piiskata mua hereille tästä horroksesta.

@ Studio Street (Seinäjoki)

~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~

Sama kohtalo oli myös asunnon remontilla. Seinät ja katot maalattiin, muutto hoidettiin ja hankkiuduttiin vanhasta kämpästä eroon. Tähän mennessä olen jaksanut laittaa vain olohuoneeseen verhot, sekä Aden huoneeseen puolet verhoista (ongelmaksi tuli etten edes tikkailta yllä laittamaan verhonipsuja tankoon, joten ootelllaan milloin muistan vinkata miehelle tästä ongelmasta) :D

Ja tätä kirjoittaessa huomaan, että uusiksi asennettu Wordini ei tarkasta oikeinkirjoitusta, näin aamusta oikolukuni ei pelaa, toisinaan se ei toimi koko päivänä... huoh.

Niin siitä asunnosta, keittiö jäi puoleen väliin. Sähkömiestä emme pyytäneet, tuonne kun keväällä tulee se remontti ja sähköt menevät siinä jo uusiksi niin turhaan maksetaan samasta tuosta kahdesti. Joten meillä käytetään mikroa, monitoimikonetta ja vedenkeitintä vuorotellen kun on vain yksi pistorasia vapaana. Kahvinkeitin vuorottelee radion kanssa ;)

Uunissakin rajoitteena on vain että voin käyttää maksimissa VAIN 2 levyä ja uunia yhtäaikaa, tässä oli joku kaks- ja kolmijuttuvaihe joka vaatii myöskin hieman työläämpää sähköremppaa. Myös listat uupuu vielä sieltä täältä, mutta eiköhän tässä ennen joulua virkistytä. Keittiöön ja Aden huoneeseen sentään sain taulut laitettua, tai no Jarkkohan ne joutui vasaroimaan kun tuhosin sen verran taulukoukkuja ja aiheutin muutaman reiän seinään (meinasi itku tulla kun muutama viikko sitten kittasin ja hioin ne seinät!). Ja meidän makkarissa on edelleen 4 pahvilaatikkoa purkamatta! Pahuksen pahus, tätä tavaraa vain on liikaa ja mistään ei mukamas raaskisi luopua. Hyvänä esimerkkinä Irlannista tuotu takorautainen vessapaperiteline, siitä en luovu vaikkei ole käyttöä mokomalle.

~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~

Ja kaiken tämän lisäksi rakas varpaani tulehtui taas. Viime helmikuussa se alkoi, tähän mennessä olen käynyt ihan liian monta kertaa tohtorilla, näistä muistan tälle syksylle kertyneen 2 sh-käyntiä, 6 lääkärikäyntiä ja yksi leikkaus. Eka leikkaus oli keväällä, mutta kiilaresektion jälkeen kynsi kasvoi takaisin ja homma alkoi alusta. Btw nyt taas viimeisimmän operaation jälkeen nautin antibioottia. Olihan mulla hieman orpo olo sinä ainoana viikkona kun ei ollut mitään kuuria päällä. Viides kuuri kahden kuukauden sisällä. Argh.

Ja viimeisimpänä vaihdettiin Mondeo Jeeppiin. Voi että olen rakastunut tuohon autoon, on niin kodikas ja mukava että oksat pois. Ainoa pienen pieni miinus on sen kulutus, mitäpä muuta sitä voisi odottaa Amerikkalaiselta maasturilta.

Minun minun minun <3

~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~

ps. leivottiin jo piparkakkuja ja joulutorttuja. Kinkkuakin olen metsästänyt mutta ei niitä vielä kaupoissa ole... (en ole jouluihminen, himoitsen vain hyvää ruokaa jota ei tulisi mielestäni sitoa vain yhteen ajankohtaan vuodessa) ;)

 

 

~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~

 

Lopuksi vielä pieni morsiustyttömme :)

 

 

~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~